DOBRODOŠLI PILATES NA SPRAVAMA MAT PILATES TRX PILATES PROGRAMI TRENERI TERMINI CIJENE KONTAKT
Adresa:
STILO STUDIO
Nikole Gorjanskog 3
10 090 Zagreb
Hrvatska

Telefon:
01 3435 303

Mobitel:
091 5431 500

E-mail:
pilates@stilostudio.hr
Login
Pilates cadillac
STOTT PILATES

certificirani treneri

Sanja Pavliško - STOTT PILATES® Certified Instructor
Organizatorica i voditeljica Pilatesa u Stilo Studiju bavi se i proučava pilates tehniku od 1999. godine. Vođenjem Pilatesa se počinje baviti od 2000. godine, a u travnju 2005. godine završava edukaciju po STOTT PILATES metodi te 2007. postaje certificirani STOTT PILATES® instruktor.
Kao diplomirani ekonomist, Stilo studio oplemenjuje svojim bogatim managerskim i analitičkim iskustvom.

Marina Soldo -Viši trener fitnessa, STOTT PILATES® Certified Instructor
Od najranijeg djetinjstva pleše u plesnoj skupini Tihane Škrinjaric te je kao logican slijed postala instruktorica pilatesa i drugih fitness programa koje kontinuirano vodi. 2009. je na kineziološkom fakultetustekla diplomu "Viši trener fitnessa" s diplomskim radom na temu: "Vježbe pilatesa za trecu životnu dob", te je na Fakultetu politickih znanosti magistrirala novinarstvo. Stalni je strucni suradnik fitness.com.hr portala, za koji piše clanke o pilatesu, vježbanju i zdravlju. 2011. je postala STOTT PILATES® Certificirani instruktor te se nastavila specijalizirati u podrucju pilatesa završivši 2012. edukaciju za Progressive pilates instruktora.
Od 2014. pohada tecaj za yoga ucitelja RYT 200 kojim dodatno produbljuje znanje i unaša raznolikost u svoje treninge.

Alan Krstevski - Magistar kineziologije, Certified PROGRESSIVE® Trainer
Kroz citav život se bavi raznim sportovima (nogmet, košarka kasnije Taekwondo, Ninjutsu) te za svoj poziv odabire studiranje na Kineziološkom fakultetu gdje 2004. godine je diplomirao te stekao titulu Magistra kineziologije. Svoje obrazovanje nastavlja i produbljuje STOTT PILATES i PROGRESSIVE edukacijama. Tako 2011. godine postaje instruktor i edukator funkcionalnog treninga, progressive athletic conditioninga i pilatesa, voditelj kondicijskih treninga, voditelj rehabilitacijskih programa, Pilates programa za trudnice i postnatal Pilates, voditelj rehabilitacije i post rehabilitacije. Zahvaljujuci opširnom i dubokom znanju te bogatom iskustvu postiže iznimne rezultate u radu sa vrhunskim sportašima. Takoder paralelno sa Pilatesom, vodi treninge u školi ratnickih vještina.

Nikolina Špoljar - voditeljica Pilatesa
Nakon završenog fakulteta Sociologije i dugogodišnjeg treniranja Pilatesa, Nikolina završava edukaciju Pilatesa u Zagrebu 2009. godine te stječe zvanje Progresive pilates instruktorice.

 

Svi treneri su educirani i certificirani za rad sa malim rekvizitima i Pilates spravama. Kroz školovanje i bogato iskustvo su osposobljeni za rad sa raznolikom populacijom: od osoba sa raznim zdravstvenim problemima, trudnica i sl. do vrhunskih sportaša. Njihovo znanje se kontinuirano nadopunjava sa raznim dodatnim edukacijama i specijaliziranim radionicama.

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Top
© 2006 PILATES STUDIO : All Rights Reserved. Web by w.dizajn
 
Pocetna