DOBRODOŠLI PILATES NA SPRAVAMA MAT PILATES TRX PILATES PROGRAMI TRENERI TERMINI CIJENE KONTAKT
Adresa:
STILO STUDIO
Nikole Gorjanskog 3
10 090 Zagreb
Hrvatska

Telefon:
01 3435 303

Mobitel:
091 5431 500

E-mail:
pilates@stilostudio.hr
Login
Mat pilates s gumenim trakama
STOTT PILATES

pilates programi

U sklopu Mat Pilatesa i rada na pilates spravama nudimo Vam sljedeće programe.

rehabilitacijski pilates

Rehabilitacijski pilates preporučamo u svrhu oporavka osoba sa dijagnosticiranim problemima na kralježnici ili raznim povredama. Izvode se vježbe u neutralnom položaju, bez pretjeranog artikuliranja kralježnice ili ostalih zglobova. Ovakve vježbe učvršćuju središte tijela bez opterećivanja zglobova i kralježnice koji se uslijed takvih vježba vraćaju na svoje mjesto. Formirana muskulatura će biti toliko čvrsta da će držati stečenu pravilnu posturu tijela.

Rehabilitacijski pilates

početni pilates

Početni pilates je idealan za osobe koje se nisu dugo vremena bavili tjelovježbom. U početnim grupama ćete naučiti osnove pilatesa kao i osnove dobrog držanja. Ove spoznaje će unaprijediti učinkovitost vježbanja ali i također doprinijeti vašoj kvaliteti života. Vježbe će učvrstiti vaše središte tijela i pripremiti tijelo za iduće izazove.

srednji pilates

Srednji pilates kao "zlatna sredina" predstavlja izazov pokreta uz dozu umjerenosti. Preporučljiv je za osobe koje su već ovladale tehnikom pilatesa, stekli koordinaciju, sigurnost i snagu. Redovitim dolaskom i uz kooperativnost tijela i uma primijetit ćete bitan zdravstveni i vizualni učinak na svojem tijelu. Cilj je da osobe s razumijevanjem izvode svaki pokret, usklađuju ga sa disanjem i doslovce uživaju u zahtjevanosti izvedbe.

napredni pilates

Napredni pilates predstavlja apsolutni izazov za sve one koji se već duže vrijeme bave pilatesom, kao i za vrhunske športaše koji žele unaprijediti rezultate treninga u drugim športovima. Fuzijom usklađenog disanja, koordinacije, razumijevanja pokreta i želje za izvedbom "nemogućeg" dolazimo do prekrasnog osjećaja u tijelu i samopouzdanja. Svaki sat predstavlja novi osobni performans vlastitog tijela u suradnji sa umom.

Napredni pilates

pilates za muškarce

Uomo - pilates za muškarce je program pilatesa na prostirci i spravama pri čemu su  pilates vježbe posebno odabrane i prilagođene muškom tijelu, s naglaskom na vježbama snage, jačanju trbušnih i leđnih mišića te modificiranim vježbama istezanja. Mat pilates se u sklopu ovog programa izvodi u grupi te se preporuča muškarcima različitih fizičkih sposobnosti, dok se pilates na spravama (reformer, cadillac) vježba na individualnim ili poluindividualnim treninzima na početnom, srednjem ili naprednom stupnju. Preporuča se kombinacija mat pilatesa i pilatesa na spravama.

Pilates za trudnice

pilates za trudnice

Pre natal - Pilates za trudnice preporuča se trudnicama nakon 12. tjedna uredne trudnoće koje su se i prije trudnoće bavile fizičkim aktivnostima. Ovaj program koncentrira se na održavanje tijela u fizičkoj kondiciji poboljšavajući držanje i umanjujući tegobe koje se javljaju u trudnoći kao rezultat tjelesnih promjena. Vježbe disanja i opuštanja, koncentracija na pokret te naglasak na  jačanju i opuštanju zdjeličnih mišića čine idealnu kombinaciju za žene u trudnoći. Za sudjelovanje u programu potrebna je potvrda liječnika.

Print Top
© 2006 PILATES STUDIO : All Rights Reserved. Web by w.dizajn
 
Pocetna