DOBRODOŠLI PILATES NA SPRAVAMA MAT PILATES TRX PILATES PROGRAMI TRENERI TERMINI CIJENE KONTAKT
Adresa:
STILO STUDIO
Nikole Gorjanskog 3
10 090 Zagreb
Hrvatska

Telefon:
01 3435 303

Mobitel:
091 5431 500

E-mail:
pilates@stilostudio.hr
Login
Pilates reformer
STOTT PILATES

pilates na spravama reformer i cadillac

U pilates studiju Stilo nudimo treninge na spravama svjetski renomiranog proizvođača pilates opreme STOTT PILATES® uz vodstvo educiranih trenera po STOTT PILATES® metodi. Upotreba sprava može uvelike pridonijeti efektivnosti vježbi.
Reformer i cadillac nude širok spektar vježbi s obzirom na različite sposobnosti kao i zdravstveno stanje klijenata.
Tako preporučamo ove treninge osobama koje u kraće vrijeme žele postići vidne zdravstvene rezultate. Cadillac je npr. osmišljen u svrhu rehabilitacije. Također, osobe izuzetnih fizičkih sposobnosti će u ovom programu apsolutno prepoznati novi izazov i rušiti novopostavljene granice.

Pilates reformer

reformer

Reformer je jedna od najpopularnijih pilates sprava za vježbanje. Sa svojim sofisticiranim sistemom klizne plohe, opruga i užadi omogućuje izvođenje do 500 različitih vježbi.
Reformer pomaže uspostavljanju pravilnog položaja kralježnice, ramena i zdjelice te tako pridonosi stabilnosti cijelog torza tijekom rada na ekstremitetima u različitim nizovima vježbi. Jedinstveni otpor opruga na ovoj spravi produbljuje mišićne kontrakcije čineći trening izrazito  efikasnim. Treninzi su individualni ili poluindividualni (3 osobe)  

Pilates reformer

cadillac

Cadillac, izvorno konstruiran od strane Josepha Pilatesa za potrebe rehabilitacije nepokretnih pacijenata, u svom suvremenom obliku predstavlja most između rehabilitacijskog i pilatesa naprednog nivoa te je jedna od najefikasnijih multifunkcionalnih spravi za vježbanje.
Svojim inteligentno osmišljenim sistemom opruga, prečki i poluga omogućuje raznovrsne programe vježbi koji se odabiru i prilagođavaju s obzirom na sposobnosti i potrebe klijenata. Jedinstveni pokreti i vježbe na ovoj spravi obogaćuju program pilatesa na prostirki i reformeru te pružaju originalan i  izazovan pilates repertoar za polaznike svih sposobnosti. Treninzi na cadillacu su individualni.

Pilates cadillac
Print Top
© 2006 PILATES STUDIO : All Rights Reserved. Web by w.dizajn
 
Pocetna