DOBRODOŠLI PILATES NA SPRAVAMA MAT PILATES TRX PILATES PROGRAMI TRENERI TERMINI CIJENE KONTAKT
Adresa:
STILO STUDIO
Nikole Gorjanskog 3
10 090 Zagreb
Hrvatska

Telefon:
01 3435 303

Mobitel:
091 5431 500

E-mail:
pilates@stilostudio.hr
Login
mat pilates
Pilates Cadillac
STOTT PILATES

pilates

"Nakon 10 sati osjetit ćete razliku, nakon 20 sati vidjet ćete razliku, a nakon 30 sati imat ćete potpuno novo oblikovano tijelo!"
Joseph Pilates

Pilates tehnika je inteligentan i cjelovit sustav vježbi osmišljenih da ojačaju, istegnu i izbalansiraju cijelo tijelo. Kroz kontinuirano vježbanje pilatesa stvaraju se izduljeni i snažni mišići, povećava se gipkost tijela, ispravlja pogrešno držanje te vraća fizička i mentalna vitalnost. Vježbe se izvode koncentrirano i precizno fokusirajući um i povećavajući osviještenost o vlastitom tijelu. Svaka vježba angažira više skupina mišića u fluidnim pokretima s posebnim naglaskom na jačanju centra tijela (tzv. "powerhouse") to jest dubokih mišića u području trbuha, donjeg dijela leđa i zdjelice. Pokreti se usklađuju s dubokim disanjem čime se povećava kapacitet pluća i poboljšava cirkulacija.
Pilates djeluje na tijelo terapeutski – dakle prvo djeluje na dubinske mišiće uz koštani sustav našeg tijela te tako popravlja naše držanje, probleme sa kralježnicom, sprječava osteoporozu…, a zatim mijenja naš izgled u sklad izduženih mišića i eleganciju pokreta te tako zračimo zadovoljstvom, samopouzdanjem i zdravljem.

Pilates tehnika je prilagođena ljudima različitih profila s obzirom na njihovu snagu, izdržljivost, kondiciju. Dok Pilates djeluje rehabilitacijski na osobe sa problemima na kralježnici i zglobovima, starijim osobama ili onima koji se nisu redovito bavili tjelovježbom, u isto vrijeme predstavlja veliki izazov za fit osobe i športaše.

Pilates reformer

o nama

Pilates Studio Stilo je osnovan 2005. godine i nalazi se u mirnoj ulici u Vrapču i u neposredonoj blizini naselja Špansko, Malešnica i Gajnice. Stilo Studio je smješten u 100m2 intimnog prostora sa dvije multifunkcionalne dvorane za individualne i grupne pilates programe.
Pilates Studio Stilo je opremljen profesionalnim pilates mašinama (Reformer i Cadillac) kanadskog proizvođača STOTT PILATES. Osim teške pilates opreme, studio raspolaže raznovrsnim rekvizitima: TRX suspenzije, foam rolleri, flexi bar palice, fitness circle, velike i male lopte, elastične trake, korektivni štapovi, bučice, pijesak za noge, itd.
Velika i najvažnija prednost Stilo Studija nad drugim vježbaonicama su pomno selektirani i certificirani treneri sa više od desetljeća iskustva rada iz područja pilatesa, atletske kondicije i fitnessa. Individualni pristup je nužan za dobar efekt pa se vježbanje izvodi u manjim grupama sa najviše 10 osoba, a individualni i poluindividualni termini na pilates spravama ili prostirci (matwork pilates).
On line booking (prijava/odjava) termina putem Interneta s pomoću kojeg klijenti mogu organizirati vlastiti raspored programa na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj bazi je još nešto što nas izdvaja od drugih.

Print Top
© 2006 PILATES STUDIO : All Rights Reserved. Web by w.dizajn
 
Pocetna Dobrodošli u Stilo Studio! Cekaju Vas visoko educirani i certificirani treneri koji ce Vas kroz u grupne i individualne treninge u ugodnoj atmosferi, pokazati put ka boljem zdravlju i zadovoljstvu, zategnutom, pomladenom, ojacanom i izduženom tijelu!
pilates, pilates zagreb, pilates hrvatska, pilates croatia, pilates studio, sanja, pavliško, rekreacija, fit, zdravlje, sport, reformer, cadillac, stott, studio, vrapce, malešnica, gajnice, kustošija, zagreb, špansko, rehabilitacija, gabrijela, duras, maja, bukac